Jeg vil gjerne takke alle som deltok under gårsdagens samling på Stortinget. Det er alltid en glede å møte medlemmer av våre lokallag rundt omkring i Buskerud.

Jeg vil også gjerne takke alle som tok seg tid til å stille spørsmål og ta opp temaer; jeg kommer til å se nærmere på flere av sakene og ber dere om å ta kontakt hvis dere har mer på hjertet.

Jeg vil også gjerne oppfordre alle lokallagene til å ta kontakt hvis de har mulighet til å motta besøk i løpet av sommeren. En av de fremmøtte under gårsdagens møte spurte meg hvorfor jeg ikke hadde vært på besøk i det siste; svaret er at jeg ikke har mottatt noen invitasjon og ikke ville trenge meg på.

Hvis noen lokallag har hat lyst til å invitere meg, men har vært for sjenerte kan de se på dette som en stående invitasjon, gyldig året rundt.