JobbsøkJeg er en vitebegjærlig, lærevillig og arbeidsom politiker som har tenkt å ta noen dager ekstrajobb i sommer.  Og det på en vanlig arbeidsplass. For å lære mer om de utfordringer en bedrift i Buskerud har.

Derfor lurer jeg nå på om det er noen bedrifter der ute med et ønske om å la en politiker hospitere i tre dager til ende. Til daglig har jeg mitt virke i Stortingets finanskomitè, men jeg har ikke tenkt å la det være noen hindring for å utvide horisonten til andre områder.

Kanskje en innovativ bedrift i Buskerud har noe spennende å vise meg? Eller en tradisjonsrik familiebedrift som sliter med dagens rammevilkår for konkurranseutsatt næring?

Kanskje vil noen la meg få se nærmere på turistnæringen i nordre Buskerud?

Kanskje du driver en gründerbedrift som har spesielle utfordringer, som du gjerne vil at en politiker bør få mer innsyn i?

Hva sliter du mest med for din bedrift? Det høye skatte – og avgiftstrykket? Skjemaveldet? Problemer med at offentlige byråkrater stikker kjepper i hjulene for deg? Plages bedriften din med innbrudd og/eller tyveri? Blir du tatt på alvor av det offentlige?

Hvor trykker skoen for deg?

Vi FrPere er ikke redde for en utfordring!

Jeg kan love at jeg vil trå til med mitt aller beste, men til gjengjeld bør du/dere tåle at jeg plager dere med en hel masse spørsmål som kan være relevante for mitt arbeide videre.

Som FrP-politiker er jeg altså interessert i å jobbe med ekte mennesker fremfor å kun lese masse dokumenter, høre på festtaler og forholde meg til byråkrater og deres fremstilling av saken. Derfor beklager jeg på forhånd om jeg ikke er «politiker-aktig» nok. Det kan jo hende at en politikerdrøm eller to hos de ansatte brister siden jeg rett og slett har en genuin interesse av å holde bena godt plantet på jorden.

Nå er det opp til deg/dere å ta kontakt med forslag om bedrifter og temaer vi i FrP burde lære mer om. Helt gratis!

Send meg en mail på jhr@stortinget.no, så snakkes vi.

Fortsatt god sommer!