Rytman talerstol stortinget

Jeg heter Jørund (f. 1977), og har siden 2005 vært stortingsrepresentant for Buskerud. Jeg sitter i utenriks- og forsvarskomiteen[1] og er FrPs bistandspolitisk talsmann. Jeg er også medlem av Stortingets Europautvalg[2], og er en del av Stortingets delegasjon til EFTA og EØS[3].

Foruten å være politiker (Stortinget & medlem av FrPs landsstyre), innehar jeg ulike styreverv; bant annet som styreleder i Gründerforeningen, styreleder i Stiftelsen Aktiv Ungdom og styremedlem i Blaafarveværket.

Bakgrunnen min er i Fremskrittspartiet og Fremskrittspartiets Ungdom; hvor jeg har hatt tillitsverv siden jeg var 17. Jeg har også tjenestegjort i Telemark Bataljon (NSE), studert ‘økonomi, markedsføring og ledelse’ ved Handelshøyskolen BI, jobbet med salg/markedsføring, samt etablert flere organisasjoner og virksomheter.

Jeg håper du finner bloggen min interessant, og du er velkommen til å kommentere innleggene her (NB: Bruk folkeskikk). Om du har noen spørsmål må du gjerne sende dem til meg på jhr@stortinget.no.

Referanser
[1] Link til Utenriks- og forsvarskomiteen
[2] Link til Europautvalget
[3] Link til EFTA og EØS-delegasjonen