Er du medlem i FpU eller FrP i Buskerud? Har du lyst til å få en omvisning på Stortinget, høre mer om mitt arbeid og slå av en prat om aktuelle saker? I så fall er dette arrangementet ment for deg.

Omvisning

standard_stortinget

Vi starter med en omvisning på Stortinget og det vil bli mulighet til å prate litt løst og fast både med Rytman og de andre gjestene. Dette er en mulighet til å titte litt bak kulissene og å bli kjent med hverandre. Hvis du ønsker å ta opp noe med Rytman underveis er det også mulig å gjøre det under omvisningen.

Viktige saker

Rytman kommer til å holde et innlegg om de viktigste sakene den siste tiden. Prate litt om sitt virke siden sist valg og sette dere inn i viktige saker på Stortinget fremover. Formålet er å sørge for at alle som deltar skal få et ordentlig innblikk inn i det Rytman har jobbet med og hans syn på veien fremover for partiet.

Servering

Det vil bli servert Tapas, m.m. under arrangementet.

Påmelding

Påmelding skjer til jhr@stortinget.no. Jeg ber alle om å melde seg på så fort som mulig da sikkerhetsavdelingen på Stortinget trenger en kopi av gjestelisten og mat må bestilles.